Dzień dobry, mam na imię Mirek i mam 51 lat...

Dzień dobry, mam na imię Mirek i mam 51 lat.Do 26 roku życia byłem zdrowym, wysportowanym chłopakiem, 3 maja 1993 roku zdarzył się wypadek, jechałem z bratem na motorze, moje życie legło w gruzach. Przez długi czas byłem nieprzytomny, poskładanie mnie, operacje, przeszczep nerwów, nauka chodzenia, pisania, rehabilitacja trwała ponad rok.  W wyniku wypadku straciłem nogę i do dziś mam bezwładną rękę.Od tamtej pory staram się sobie radzić, co roku pielgrzymuję na wózku z gdańską pielgrzymką na Jasną Górę, co daje mi siłę na dalsze życie.Co kilka lat muszę wymieniać protezę nogi na nową, co jest bardzo dużym kosztem, przerastającym moje możliwości finansowe, bardzo proszę o wsparcie.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Litwiński, 8849 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.