Jeżeli trafiłeś na tą stronę to oznacza, że chciałbyś podarować prezent Miłoszkowi w postaci cegiełki lub 1% podatku na rzecz jego intensywnej rehabilitacji.

Miłoszek to dzielny 5 latek, który zmaga się z rdzeniowym zanikiem mięśni (SMA). To choroba postępująca, prowadząca do całkowitej niepełnosprawności. Każdy dzień to dla niego ciężka walka o samodzielność! Pomimo otrzymywania jedynego dostępnego leku, podawanego w zastrzyku do rdzenia kręgowego — musi być codziennie intensywnie rehabilitowany. Sam lek nie wystarczy, aby zapewnić mu sprawność i w miarę samodzielne życie. Postępy jakie zrobił do tej pory są duże i wiemy, że lek i rehabilitacja to najlepsza droga do samodzielności!

POMÓŻ MIŁOSZOWI W WALCE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wasilewski, 5223 pomagacie Miłoszowi w codziennym funkcjonowaniu.