Milan urodził się w 2017 roku i od urodzenia walczy o zdrowie. Część życia spędził już na długotrwałych hospitalizacjach, badaniach, konsultacjach. Badania genetyczne potwierdziły u syna ciężką wrodzoną neutropenię. Milan czeka na przeszczep szpiku.

Pomimo choroby jest wesołym, radosnym chłopcem który chętnie rozrabia ze swoją bliźniaczką i starszą siostrą. Nie ma on jednak normalnego dzieciństwa, ze względu na stan zdrowia musi być izolowany. Koszty hospitalizacji, dojazdów, leków, diety, wizyt u specjalistów, wydatki dnia codziennego a także środki higieny osobistej są ogromne. Dlatego prosimy o pomoc.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Paź, 13680 pomożesz nam w codziennej walce o zdrowie naszego synka.

Dziękujemy z całego serca.