Zwracam się z prośbą o wsparcie finansowe na dalszą rehabilitację i leczenie syna Mikołaja, który ma 25 lat. Syn urodził się w 36 tyg. ciąży musiał walczyć o życie, pierwsze miesiące życia spędził w szpitalu.

Syn jest upośledzony umysłowo w stopniu znacznym, nie zgłasza potrzeb fizjologicznych, jest pampersowany. W trakcie diagnostyki okazało się, że ma jedną nerkę - agenezja nerki lewej. Syn ma zdiagnozowaną również skoliozę kręgosłupa. Wymaga stałej rehabilitacji i leczenia. Turnusy z których korzysta są bardzo kosztowne. Bardzo proszę o wsparcie finansowe na dalsze leczenie, rehabilitację co zapewni co najmniej podtrzymanie uzyskanych efektów.

WSPOMÓŻ MIKOŁAJA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Miklas, 6768 wspieracie Państwo rehabilitację, leczenie i codzienne funkcjonowanie Syna.

Dziękuję za wsparcie w imieniu Mikołaja i swoim - mama- Beata Miklas