Mikołaj Kęskiewicz

Mikołaj Kęskiewicz ma 27 lat. Urodził się w niedotlenieniu okołoporodowym, w wieku dziecięcym stwierdzono u niego upośledzenie umysłowe. Schorzenie się pogłębia. Mikołaj wymaga opieki osób trzecich. Wskazana jest rehabilitacja, psychoterapia i terapia zajęciowa. Według opinii terapeutów jest osobą nieśmiałą, ale bardzo lubianą i chętnie pomagającą innym. Uwielbia pływać, jest w tym prawdziwym mistrzem, zdobywa nagrody i puchary. Rzeźbi też w drewnie – przepiękne figurki ludzi i zwierząt, ma artystyczną wyobraźnię. Mimo to Mikołaj nie wierzy w siebie, często jest smutny, ma stany lękowo - depresyjne.

POMÓŻ MIKOŁAJOWI UWIERZYĆ W SIEBIE!

Dzięki terapii i rehabilitacji ma szansę na lepsze życie. Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kęskiewicz, 2075 pomagasz Mikołajowi w jego codziennych zmaganiach.

Drogi Darczyńco, jeżeli przekazywałeś darowiznę przez PayU między 01-17.02.2020, skontaktuj się z nami pod adresem mailowym [email protected], w celu sprawdzenia czy Twoja darowizna trafiła na wybrane subkonto. Ze względu na problemy techniczne, nie przy każdej wpłacie zaciągał się identyfikator Podopiecznego. Zależy nam aby wszelkie wpłaty zaksięgować zgodnie z Twoją wolą. Przepraszamy za utrudnienia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<