To nasz pierwszy raz. Kiedyś nie przeszłoby nam przez myśl, że będziemy potrzebować 1%. Prosimy...pomóżcie nam żyć z autyzmem dziecięcym, który dotknął naszą rodzinę, a najbardziej naszego syna Mikołaja.

Mikołaj potrzebuje terapii i rehabilitacji, żeby funkcjonować bez częstych regresów: napadów agresji, trudnych zachowań, które tak bardzo utrudniają mu życie w normalny środowisku. Częste wizyty lekarskie, terapie, to wszystko wiąże się z kosztami. Autyzm to stan nieuleczalny, gdzie można tylko łagodzić objawy. I stąd nasza prośba o 1%. I nie tylko, bo Państwa rady, dobre słowo też jest nam potrzebne. To dla nas bardzo ważne...

Prosimy, podaruj 1% Mikołajowi.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KARBOWSKI,13362 wspierasz Mikołaja w codziennym funkcjonowaniu.