Mam na imię Michasia i mam 5 lat. Urodziłam się z zespołem wad wrodzonych Goldenhaara: bez lewego ucha (mikrocja), stawu skroniowo-żuchwowego, z porażeniem nerwu twarzowego i niekompletną żuchwą, z silną asymetrią oraz niedowładem prawej strony ciała i z ubytkiem przegrody międzykomorowej.

Na co dzień rehabilituję się ruchowo, korzystam z zajęć sudropedagoga, logopedy oraz SI. Jeżdżę na stymulację nerwu twarzowego (15 zabiegów co 1-2 miesiące). Niebawem będę miała operację wszczepienia implantu Baha. Moja mama w tym roku chce zorganizować zbiórkę na wyjazd do Stanów, aby zrekonstruować uszko nowatorską i sprawdzoną metodą. To moje marzenie! Mieć dwa kolczyki :) i wyglądać jak inni. Pomóż mi dorównać rówieśnikom. Bardzo ciężko na to pracuję.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem LISZKA, 7373 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu i walce o zdrowie.

Będę bardzo wdzięczna za każdą przekazaną złotówkę.