Urodziła się 23.09.1985r. Ukończyła w 2003r. Szkołę Specjalna w Kościanie. Legitymuje się orzeczeniem o niepełnosprawności w stopniu umiarkowanym. We wrześniu 2004r. zdiagnozowana została u niej epilepsja od tamtego czasu jest pod stałą opieką neurologiczną. Michalina jest osobą kontaktową, łatwo nawiązuje nowe znajomości, ma pewne ograniczenia np. problem z pisaniem i czytaniem, w związku z tym wymaga wsparcia osób trzecich. W miarę swoich możliwości prowadzi gospodarstwo domowe, opiekuje się dzieckiem i zaspokaja jego wszystkie potrzeby. W związku z ograniczonymi finansowymi rodzina zwraca się z prośbą o wsparcie w dalszym leczeniu.

WSPOMÓŻ MICHALINĘ W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Fiebiger, 8022 wspieracie Państwo Michalinę w codziennym funkcjonowaniu.