Michał Żyliński

W marcu 2016 roku okrutne zrządzenie losu sprawiło, że Michał uległ poważnemu wypadkowi snowboardowemu w Szwajcarii. W wyniku tego zdarzenia ma uszkodzony rdzeń kręgowy i jest sparaliżowany od klatki piersiowej w dół. Michał wymaga intensywnej rehabilitacji, by mieć szansę prowadzić takie życie, do jakiego został stworzony. W takich momentach jak ten wszyscy mamy możliwość okazania swojej miłości do drugiego człowieka i wyciągnięcia pomocnej dłoni do tych, którzy nas potrzebują. Michał przechodzi obecnie przez bardzo trudny czas. Niegdyś sam chętnie pomagający innym, teraz sam prosi o Waszą pomoc! Jeśli chcesz go wesprzeć, możesz przekazać fundusze, które posłużą na jego leczenie, rehabilitację i proces powrotu do normalnej codzienności – wliczając w to także zakup sprzętów i inne wydatki, pozwalające mu na nowo zaprojektować swoje życie w nowych warunkach.Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon ( z dopiskiem Żyliński, 5853 pomagacie Państwo Michałowi w codziennych zmaganiach z sytuacją w jakiej się znalazł. As you probably now, in a cruel twist of fate, our friend Michal recently had a horrific snowboarding accident in Switzerland which has left him paralysed from the chest down, with a severed spinal cord that requires extensive rehabilitation to give him any chance to live a life he was created for. This is where Humanity gets to showcase its loving and reciprocal nature and to take care of one its real heroes. This is a very difficult time for Michal. Used to helping people, now he asks for our help. If you want to support Michal, you can donate some funds for his treatment, rehabilitation and back to life process costs including equipment and other spendings that will help him to redesign his life in a new way supporting new conditions. In order to donate you can transfer funds with the following details:The Account Holder Name / Receiver: Fundacja Avalon - Bezposrednia Pomoc Niepelnosprawnym, Michala Kajki 80/82 lok.1, 04-620 WarszawaDonations in EUR: IBAN: PL07 1600 1286 0003 0031 8642 6021Donations in USD: IBAN: PL77 1600 1286 0003 0031 8642 6022Donations in other currencies: IBAN: PL62 1600 1286 0003 0031 8642 6001Transfer title: Zylinski, 5853Bank name: BNP Paribas Bank Polska SAReceiver’s bank address: BGŻ BNP Paribas SASWIFT/BIC: PPAB PLPK

KRS 0000270809)

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<