Cześć, jestem Michał, mam 5,5 roku i autyzm. Moja mama od zawsze lubiła Małego Księcia. Marzyła o tym, aby kiedyś mieć swojego. I oto jestem! Mama mówi, że jestem najwyjątkowszy, bo zachowuję się, jakbym przyleciał z innej planety: mówię w dziwny sposób, bawię się inaczej niż zwykłe dzieci, inaczej wyrażam emocje.

Jestem też wyjątkowy, bo miałem żyć w swoim świecie, a dzięki rodzicom i różnym aniołom jestem w naszym, chociaż potrzebuję stałej pomocy, aby ten świat rozumieć. Mama mówi, że jak dużo ludzi podaruje mi 1%, to będę miał jeszcze więcej możliwości, żeby funkcjonować coraz lepiej. Bardzo o tym marzę.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WOŹNIAKOWSKI,12983 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie.

Za każdą pomoc gorąco dziękuję.