Michał Tomanek

Nazywam się Michał Tomanek, urodziłem się 9.11.1988 roku. Jestem osobą niepełnosprawną z powodu poważnego wypadku w dzieciństwie, wymagającą stałej opieki. Mimo swojej niepełnosprawności jestem osobą bardzo aktywną, kiedy tylko jest okazja pomagam.

Zbieram nakrętki dla osób potrzebujących, mimo przeciwności losu również pracuję. Uczestniczę w wielu wydarzeniach kościelnych jak i sportowych. Gram w boccię, piszę wiersze i prowadzę bloga. Zebrane środki przeznaczę na wyjazdy, turnusy rehabilitacyjne i wycieczki.

WSPOMÓŻ MNIE W REALIZACJI MARZEŃ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem TOMANEK, 1707 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność i wspieracie w codziennym funkcjonowaniu.

Z całego serca serdecznie dziękuję.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<