Zwracamy się do Was serdecznie o przekazanie 1% z podatku na naszego Michała, który ma już 11 lat. Pomimo Zespołu Downa Michał rozwija się cudownie.

Uczy się w trzeciej klasie. Michał pracuje jak najlepiej, liczy i czyta. Rozwija się wspaniale i osiąga szczyty swoich możliwości, dyskutuje, ma swoje zainteresowania. Stabilizując jego metaboliczne braki sprowadzamy suplementację i odżywki z zagranicy, zapewniamy dodatkowe zajęcia, które z kolei wzmacniają Jego delikatny organizm. Michał regularnie trenuje jazdę konną w Zagrodzie Możliwości w Rzeszotarach i w Klubie Jeździeckim w Olszanicy, uprawia karate i uczy się pływać.

PRZEDE MNĄ JESZCZE DŁUGIE LATA ĆWICZEŃ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SZOSTEK, 1390 pomagacie Państwo uczynić życie Michałka łatwiejszym.

W imieniu Syna bardzo dziękujemy za każdą kwotę - Ewa i Tomasz Szostek.