Mój syn Michał jest 26-letnim wspaniałym mężczyzną. 17.11.18 r. niespodziewanie zasłabł i trafił do szpitala gdzie doszło do zatrzymania akcji serca i niedotlenienia mózgu.

Podczas reanimacji doszło do niedotlenienia mózgu i od tamtej pory jest w śpiączce. Aktualnie przebywa w klinice gdzie odbywa neurorehabilitacje, lecz jej koszty przekraczają możliwości finansowe naszej rodziny. Po wyjściu z kliniki czeka nas również specjalistyczne dostosowanie mieszkania do potrzeb Michała: zakup łóżka, sprzętu do codziennego funkcjonowania i prowadzenia rehabilitacji. Prosimy z całego serca o pomoc i wsparcie. Każda, nawet najmniejsza kwota przybliża nas do sukcesu.

POMÓŻ NAM W WALCE O ŻYCIE MICHAŁA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SZMIT, 11021 wpierasz codzienne funkcjonowanie Michała i jego powrót do zdrowia. Dziękuję.