Michał Szczyglak

Witajcie, mam na imię Michał, mam 8 lat i choruję na cukrzycę typu 1 oraz Hashimoto (niedoczynność tarczycy).Chorobę stwierdzono u mnie gdy miałem rozpocząć naukę w szkole w wieku 6 lat. Nie myślałem, że będę musiał także uczyć się żyć z tą podstępną chorobą. Cukrzyca jest bardzo uciążliwa, każdy posiłek musi być zważony i przeliczony na wymienniki węglowodanowe i białkowo - tłuszczowe. Do każdego posiłku potrzebuję odpowiedniej dawki insuliny. Każdy dzień zaczynam pomiarem cukru, w nocy czuwają nad tym moi rodzice. Po 2 latach od wykrycia cukrzycy mój organizm zaatakowała kolejna choroba Hashimoto. Leki, wizyty lekarskie są bardzo kosztowne, więc proszę Państwa o pomoc.  Proszę o pomoc w walce z chorobą. Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Szczyglak, 5666 pomagają mi Państwo w mojej codziennej walce z chorobą. Z góry dziękuję za pomoc.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Z góry dziękuję za pomoc.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<