Nazywam się Michał, mam 22 lata. Moim jedynym celem jest znowu widzieć, jak przed ośmiu laty, kiedy zaczęły się moje problemy ze wzrokiem. Mam szansę widzieć, ale do tego jest mi potrzebna Państwa pomoc - 1% podatku odpisany na moje konto. Operacje w kraju się nie powiodły, ze względu na brak nowoczesnej technologii. Rokujące poprawę leczenie zaproponowała mi klinika w Londynie. Pamiętam ten kolorowy świat, samodzielne odkrywanie nowych i ciekawych miejsc. Nie potrafię żyć z myślą, że mógłbym widzieć, tylko brak pieniędzy mi to uniemożliwia. Dlatego Państwa pomoc jest dla mnie jedynym ratunkiem.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Skrzydel, 2674 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.Z góry dziękuję za pomoc.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Z góry dziękuję za pomoc.