Mój syn Michał Siekierski w 2009 roku uległ wpadkowi komunikacyjnemu, w którym doznał wielu obrażeń wielonarządowych, urazu czaszkowo – mózgowego, złamania kręgosłupa w odcinku piersiowym, uszkodzenia rdzenia kręgowego, czego następstwem jest  porażenie kończyn dolnych i lewej kończyny górnej. Porusza się na wózku inwalidzkim.

W codziennych czynnościach jest całkowicie uzależniony od osób trzecich. Zmaga się również z różnymi infekcjami. Obecnie potrzebne są znaczne środki finansowe na sfinalizowanie leczenia w placówce prywatnej, jak również codziennej, wielogodzinnej rehabilitacji ruchowej i psychologicznej. W tej walce potrzebuję Państwa pomocy.

PAŃSTWA 1% TO OGROMNA POMOC DLA MOJEGO SYNA MICHAŁA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Siekierski, 1215 pomagacie Państwo Michałowi w powrocie do zdrowia i samodzielności.