Jestem Michał, mam 21 lat i od sierpnia 2020 stawiam czoła wyzwaniu, jakie rzucił mi los: walki o moje zdrowie i życie. W dniu egzaminów na wymarzoną uczelnię trafiłem na SOR i dowiedziałem się, że mam dużego guza w mózgu.

Zostałem bardzo szybko zoperowany i zdiagnozowany z glejakiem astrocytarnym (WHO GII), jednak po dalszych badaniach w Polsce i za granicą wiele wskazuje na bardzo rzadką chorobę zapalno-demielinizacyjną Morbus Baló. Koszty badań, rehabilitacji i terapii są wysokie, dlatego proszę, wesprzyj mnie w walce z podstępnym przeciwnikiem i pomóż mi wygrać zdrowie i spełnić marzenia !

PROSZĘ, POMÓŻ MI W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem RYDZEWSKI,13837 pomagają mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.

Z całego serca dziękuję za Twoje wsparcie !