Nazywam się Michał Ostrowski i mam 43 lata. W wieku 23 zdiagnozowano u mnie naczyniaki rdzenia kręgowego. Przeprowadzona operacja zatrzymała chorobę, jednakże jej skutkiem ubocznym był paraliż całego ciała od szyi w dół.

Po wielu latach przykucia do łóżka obecnie na skutek intensywnej rehabilitacji odzyskałem częściową sprawność w rękach, dzięki czemu mogę poruszać się na wózku elektrycznym. Dało mi to nadzieję na lepsze i nieco bardziej samodzielne życie. Niestety rehabilitacja jest bardzo kosztowna i tylko w małym stopniu refundowana przez Państwo.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Ostrowski, 1798 pomagają mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Będę bardzo wdzięczy za pomoc w mojej walce o choć trochę lepsze życie.