Mam na imię Michał. Mam 20 lat i mnóstwo planów na przyszłość. W sierpniu 2018r wydarzył mi się nieszczęśliwy wypadek na rolkach, przez który złamałem kręgosłup. Diagnoza złamała mi serce, a świat runął w gruzach.

Lekarze zrobili wszystko co tylko mogli, jednak złamanie kręgosłupa wraz z porażeniem dolnych kończyn i niedowładem kończyn górnych brzmi dla mnie tragicznie. Zwracam się do wszystkich o dobrym sercu ‑ pomóżcie mi odzyskać zdrowie i przejść przez długi proces rehabilitacji, na który niestety brakuje mi środków. Rehabilitacja z fachową pomocą wyspecjalizowanych ośrodków oraz nowoczesny sprzęt (egzoszkielety itp.) w niedługim czasie po urazie mają bardzo duży wpływ na mój powrót do sprawności.

POMÓŻ MI STANĄĆ NA NOGI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Lubak, 9953 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o sprawność.