Nazywam się Michał Hajdas, w lipcu 2017 roku doznałem bardzo ciężkiego i rozległego udaru niedokrwiennego mózgu. Następstwem udaru jest niedowład spastyczny połowiczny prawostronny, afazja oraz apraksja.

Pomimo pobytu w kilku ośrodkach rehabilitacyjnych nadal potrzebuję intensywnej i kompleksowej rehabilitacji, ponieważ do tej pory jestem uzależniony od pomocy osób trzecich, a bardzo pragnę aby ten stan rzeczy uległ zmianie. Pragnę brać czynny udział w życiu mojej rodziny, a tylko kontynuacja kompleksowej rehabilitacji może mi na to pozwolić.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Hajdas, 9169 wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu, zapewniacie intensywną rehabilitację oraz zakup niezbędnego sprzętu i leczenie.

Z góry dziękuję za wsparcie.