Michał Boruc

Witam Państwa, nazywam się Michał Boruc. Mam 13,5 lat. Obecnie uczęszczam do szkoły. Wychowuję się w 5-cio osobowej rodzinie, a jedynym żywicielem jest mój tato. Od 6-ściu lat choruję na CUKRZYCĘ TYPU-1, jest to związane z ciągłym podskórnym wlewem insuliny. Przez cukrzycę moje dzieciństwo było pełne wyrzeczeń, walki o utrzymanie tzw. dobrych cukrów, w większości spędziłem je w szpitalach. Cukrzyca jest chorobą kosztowną, wydatki na środki lecznicze (parę rodzajów insuliny, paski, itp.), oraz odpowiednia dieta są za wysokie jak na nasze gospodarstwo. Nasza sytuacja jest bardzo trudna, jak wspomniałem na wstępie naszą rodzinę utrzymuje tylko mój tato. Mam jeszcze brata rówieśnika (który również posiada problemy zdrowotne), oraz 4 miesięczną siostrzyczkę. Dlatego zwracam się do Państwa o udzielenie mi pomocy finansowej. Środki zebrane na subkoncie przeznaczę na pokrycie kosztów związanych z moją chorobą, a więc pomogę moim rodzicom, w których mam wielkie oparcie.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem Boruc, 1322 pomagają Państwo mnie i moim bliskim. Za każdą wpłatę serdecznie dziękuję. Michał

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<