Nazywam się Mia Babiarz i w październiku skończyłam 2 latka...

Nazywam się Mia Babiarz i w październiku skończyłam 2 latka.Byłam zawsze zdrowym i wesołym dzieckiem, pełnym energii. Niestety wszystko się zmieniło w maju 2017r. Z dnia na dzień zaczęłam tracić równowagę i się przewracać.. już nie mogłam samodzielnie chodzić, biegać, nawet zabawa sprawiała mi trudność.. Przerażeni rodzice zabrali mnie do szpitala. Tam diagnoza, która zwaliła ich nóg - To NOWOTWÓR Neuroblastoma. Diagnoza, która wyzwala niewyobrażalny strach i niepewność, każdego dnia….CZD w Warszawie odział onkologii, kolejne badania, długotrwałe leczenie. Na tym etapie leczenia mam szansę wygrać z tym potworem.. Niestety ciągłe wyjazdy do Warszawy, pobyt tam, leczenie i wizyty u specjalistów sporo kosztują…Dlatego bardzo proszę, o wsparcie finansowe w tej chorobie.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Babiarz, 8013 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o życie.Wszystkim ogromnie dziękujemy za pomoc.