Kochani, w związku ze zbliżającym się okresem rozliczeniowym zwracam się z gorącą prośbą o przekazanie 1% podatku na subkonto mojego synka Mateusza Wilkosa. Mateusz od urodzenia choruje na niedosłuch obustronny, nosi aparaty słuchowe. Zebrane środki pomogą nam w intensywnej rehabilitacji Mateusza. Wypełniając odpowiednią rubrykę w rocznym zeznaniu podatkowym PIT proszę wpisać:1. KRS: 0000270809 2. W rubryce „Informacje uzupełniające – cel szczegółowy 1%” proszę wpisać: Wilkos, 5649. Jedynie wpisanie wszystkich powyższych informacji, umożliwi wpływ Waszego 1% podatku na subkonto Mateusza.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wilkos, 5649, pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.