Mateusz to ambitny 22 latek, pełen marzeń i energii do życia. Jako absolwent szkoły gastronomicznej, zaczął realizować się w zawodzie kucharza. Gotowanie to jego pasja.

W kwietniu 2019 r. uległ wypadkowi, który zupełnie zmienił jego życie. Doznał poważnego urazu kręgosłupa w odcinku lędźwiowym. Nie może usiąść, wyprostować się, poruszyć samodzielnie nogami. Przeszedł już kilka operacji, czekają go kolejne. Przed nim długa walka o powrót do zdrowia. Będzie musiał przejść długotrwałą i kosztowną rehabilitację, dlatego prosimy o wsparcie.

POMÓŻMY MATEUSZOWI STANĄĆ I CHODZIĆ NA WŁASNYCH NOGACH !!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SZYMAŃSKI,11724 pomagacie Mateuszowi w codziennym funkcjonowaniu.

Za okazane wsparcie Dziękujemy.