Mam na imię Mateusz i jestem osobą niepełnosprawną po leczeniu nowotworowym, w wyniku którego straciłem lewą nogę. Mimo tego co mnie spotkało staram się żyć normalnie, wykorzystując na maksa każdy dzień. Od dziecka byłem aktywny sportowo, dlatego moją niepełnosprawność traktuję jak motywację do jeszcze cięższej pracy.

Jestem reprezentantem Polski w AMP FUTBOLU, gram też w amp-futbolowym klubie HUSARIA KRAKÓW. Po za tym sportem systematycznie uczęszczam na siłownie i basen, które są uzupełnieniem treningu. Niestety, bym mógł się rozwijać i spełniać swoje marzenia potrzebne są pieniądze i tutaj chciałbym prosić Was o pomoc.

NIEPEŁNOSPRAWNOŚĆ TO MOTYWACJA BO NIEMA RZECZY NIEMOŻLIWYCH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ŚLUSARCZYK, 8167 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.