Jestem  Mateusz,  mam w sobie to coś - zespół Down. Mam prawie trzy latka, jestem radosnym i słodkim chłopakiem – tak mówi Mama...

Jestem  Mateusz,  mam w sobie to coś - zespół Down.Mam prawie trzy latka, jestem radosnym i słodkim chłopakiem – tak mówi Mama. Chciałbym tak jak inne dzieci prawidłowo się rozwijać, żeby być w przyszłości w miarę samodzielnym i mieć szczęśliwe życie.Ale nie będzie to łatwe!  Rozwijanie nawet podstawowych umiejętności takich jak prawidłowe chodzenie czy mówienie, które dla dzieci zdrowych są naturalne, wymagają zaangażowania wielu specjalistów i poświecenia ze strony rodziców. Tylko systematyczna rehabilitacja da mi szanse na rozwój i życie w społeczeństwie!Pomóż moim rodzicom w zapewnieniu mi odpowiedniego leczenia i rehabilitacji.

POMÓŻ MI W DRODZE DO SAMODZIELNOŚCI

Przekazując 1 % podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Mizera, 4359 przyczyniacie się Państwo do poprawy jakości mojego życia.