Nazywam się Mateusz Grzesik, urodziłem się z wadą słuchu. Jestem niesłyszący, przez co nie mogłem nauczyć się mówić i w chwili obecnej ma duży problem z komunikacją.

Potrzebuję odpowiedniego sprzętu do codziennego funkcjonowania: dwóch aparatów słuchowych oraz programów logopedycznych likwidujących bariery w komunikowaniu się. Mam ciężką sytuację finansową, która nie pozwala mi na samodzielny zakup niezbędnych aparatów słuchowych i programów logopedycznych. Z tego powodu zwracam się do Państwa z prośbą o udzielenie mi jakiegokolwiek - najmniejszego nawet wsparcia, za które bardzo serdecznie dziękuję.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Grzesik, 5439 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o samodzielność.