Mateusz Banaś

NA WSTĘPIE CHCIAŁBYM PODZIĘKOWAĆ WSZYSTKIM KTÓRZY WSPIERALI MNIE FINANSOWO W UBIEGŁYM ROKU Dzięki nim moje życie ma sens. Dziękuję rodzinie, przyjaciołom, znajomym i ludziom dobrej woli, którzy mi pomagali.Wypadek był dla mnie ciosem, musiałem zaakceptować nowego siebie, nową sytuację. Nauczyłem się, że to nie cielesność, choć tak ważna, jest najistotniejsza. Liczy się to, jakim jesteś człowiekiem. Każdego dnia patrząc na moje blizny, uświadamiam sobie, jak wielką dały mi siłę. Bo kiedy czegoś naprawdę pragniemy, to cały wszech świat potajemnie pomaga nam osiągnąć zamierzony cel. Teraz zaczynam kolejny rok walki, jak się okazuje zakwalifikowałem się do programu wszczepienia stymulatora, który przewodzi sygnały w rdzeniu kręgowym, będzie to pierwszy taki zabieg w Polsce przeprowadzony we Wrocławiu. Dzięki tej metodzie mam szansę na bardzo dużą poprawę czuciowo-ruchową. Niestety rehabilitacja przed i po zabiegu jest strasznie kosztowna i sam nie jestem w stanie jej udźwignąć. Dlatego zwracam się do Państwa kolejny raz o wsparcie finansowe, wierzę że znajdą się ludzie o ogromnych sercach, którzy pomogą mi wygrać z moją niepełnosprawnością.   Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Banaś, 4214 pomagają mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.Za każdą złotówkę będę niezmiernie wdzięczny.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Za każdą złotówkę będę niezmiernie wdzięczny.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<