Nazywam się Martyna Jarmużkiewicz, mam 27 lat. Od urodzenia choruję na czterokończynowe mózgowe porażenie dziecięce, z niedowładem spastycznym.

Od samego początku swojego życia poruszam się na wózku, jestem całkowicie niesamodzielna we wszystkich sferach funkcjonowania. Cały czas wymagam intensywnej i kompleksowej rehabilitacji oraz specjalistycznego leczenia. Dzięki systematycznej rehabilitacji, mój stan zdrowia nie pogarsza się, a prowadzi do znacznych postępów. Pomimo wielu trudności, które pokonuję każdego dnia, jestem bardzo pogodną i optymistyczną osobą.

PROSZĘ O WSPARCIE W WALCE Z CHOROBĄ!!!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem JARMUŻKIEWICZ, 12956 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.