Witam serdecznie, Mama na imię Martin, mam 9 lat. Urodziłem się w 37 tyg. ciąży z wadą genetyczną - Zespołem Downa i z zapaleniem opon mózgowordzeniowych. Mama nie wiedziała że urodzę się z Trisomią 21.

Jestem dzieckiem bardzo wesołym i szczęśliwym, chodzę na zajęcia sportowe ju-jitsu. Ćwiczę i wyjeżdżam z trenerami na zawody, gdzie zdobywam medale. Chodzę do szkoły oraz zajęcia z rehabilitantem i logopedą. Jestem pod opieką wielu specjalistów. Dzięki pomocy z 1% będę mógł kontynuować rehabilitację. Rodzice bardzo chcą zapewnić mi indywidualne lekcje pływania, ale jest to bardzo kosztowne.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem PACWA, 7678 pomagacie mi w walce o sprawność i w życiu codziennym.

Wszystkim, którzy nas wspierają Dziękujemy. Martin z Rodzicami.