Nazywam się Marta Szopa. Największym moim problemem, z którym bez Waszej pomocy sobie nie poradzę jest walka z CHOROBĄ NEURODEGRADACYJNĄ. W związku z tym mam wiele problemów zdrowotnych jak zaburzenia równowagi, zaburzenia wzroku i chodu.

Choroby postępują, ale można je powstrzymać. Więcej.....można je wyleczyć. Niestety wiąże się to z ogromnymi kosztami. Potrzebuję leków, potrzebuję neurorehabilitacji, konsultacji ze specjalistami. Choroba sprawiła, że rozpoczął się najgorszy okres w moim życiu, najdłuższa, najcięższa droga. Chciałabym, by dobiegła już końca. Wiem, że z Waszą pomocą mi się uda.

POMÓŻ MI WRÓCIĆ DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SZOPA,14237 wspierasz moje codzienne funkcjonowanie.

Z całego serca dziękuję. Marta Szopa