Jestem Marta, jestem osobą niepełnosprawną w stopniu umiarkowanym. Codziennie zmagam się z silnym bólem i lękiem o przyszłość.

Jestem po dwóch wypadkach samochodowych, które zmieniły moje aktywne życie w cierpienie. Mam uszkodzony staw mostkowo-obojczykowy. Przeszłam operację barku i dwie operacje kręgosłupa. Marzę o długich spacerach i jeździe na rowerze. Marzę o życiu beż bólu. Państwa pomoc pozwala mi na regularną rehabilitację, która daje ukojenie w bólu. Bardzo chciałabym wrócić do jak największej sprawności i wierzę, że jest to możliwe.

POMÓŻ MI ŻYĆ BEZ BÓLU

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Marciniak,12829 wspierasz moją rehabilitację, leczenie oraz codzienne funkcjonowanie.