Marta urodziła się 2.02.2011 r. Jest radosną i żywiołową dziewczynką. Nasza córka ma zaburzenia mowy, zaburzenia sensoryczne oraz przetwarzania słuchowego.

Do tego ma stwierdzoną nadpobudliwość, opóźnienie rozwoju psychoruchowego i nieprawidłowe napięcie mięśniowe, co wpływa na jej nieharmonijny rozwój. W związku z tym Marta uczęszcza na różnego rodzaju terapie i zajęcia, które w dużym stopniu pomagają jej lepiej funkcjonować w szkole, którą rozpoczęła w tym roku w klasie zerowej. Nasza córka jest również pod opieką wielu specjalistów i kilku terapeutów, co wiąże się z dość sporymi kosztami.

PROSIMY PAŃSTWA O WSPARCIE

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Lachowicz, 9471 pomagają nam Państwo w rehabilitacji, leczeniu i codziennym funkcjonowaniu Marty. Za każdą okazaną pomoc dziękujemy.