Kochani! Od 20 lat zmagam się z rakiem złośliwym - rak gruczołowotorbielowaty. Pierwotnie umiejscowiony był w gruczole łzowym oka prawego. Niestety guz dawał wznowy, dlatego przeszłam już wiele operacji usunięcia guza (w efekcie straciłam oko).

Przeszłam dwie radioterapie, niestety guz rozsiał się po organizmie - skóra głowy, płuca, mięsień prosty brzucha. Szukałam pomocy za oceanem, tak trafiłam na leczenie w USA. Wyniki badań kontrolnych były obiecujące - rozrost guzów zatrzymał się. W styczniu 2019 kontrolny tomograf pokazał, że guzy znów zaczęły rosnąć. Jeśli uda się powtórzyć leczenie w USA, pozwoli mi to przedłużyć życie o kolejne miesiące.

Jak każdy chory zmagający się z rakiem proszę Państwa o pomoc.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem KAZIMIERAK, 3616 pomagają mi Państwo w codziennych zmaganiach.

Będę wdzięczna za każdy datek.