Marta Gronczewska

Witam! Nazywam się Marta Gronczewska. Od lat choruję na przewlekłą chorobę Stwardnienie Rozsiane (SM).

Niestety koszty leczenia zbyt wysokie, abym mogła sobie na nie pozwolić. Brak środków na leczenie może być przeszkodą w dalszym normalnym funkcjonowaniu, czego chciałabym uniknąć, aby dalej bez przeszkód wychowywać swojego syna. Pamiętaj, że każda przekazana złotówka daje ogromną nadzieję!

Proszę o wsparcie

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Gronczewska, 1622 pomagają mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.

Z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc!

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<