Mam na imię Marta, kiedy zaczynałam walkę z nowotworem przysadki miałam nieco ponad 20 lat.

Konsekwentnie zwalczałam ból i strach przed nowotworową chorobą Cushinga, z której udało mi się wyrwać na chwilę dzięki pierwszej operacji, w wyniku której usunięto mi guza zlokalizowanego w przysadce mózgowej. Niestety w 2018r. ponownie rozbłysnęły nad moją głową niczym morskie latarnie światła szpitalnej sali operacyjnej oddziału neurochirurgii. Kolejna operacja się nie udała. Choroba wyniszcza mnie bezlitośnie. Mimo fizycznej słabości starałam się zostawiać małe ślady na ziemi. Dlatego proszę Państwa o wsparcie.

POMÓŻCIE MI ZDROWIEĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BARAŃSKA, 12034 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i leczeniu.