My rodzice 22 letniej Marleny wraz z Fundacją Avalon zwracamy się z prośbą w zgromadzeniu funduszy na niezbędną rehabilitację i leczenie oraz codzienne funkcjonowanie naszej Córki...

My rodzice 22 letniej Marleny wraz z Fundacją Avalon zwracamy się z prośbą w zgromadzeniu funduszy na niezbędną rehabilitację i leczenie oraz codzienne funkcjonowanie naszej Córki. W październiku po powikłaniach grypowych nastąpiło zatrzymanie akcji serca. Marlena zapadła w śpiączkę. W chwili obecnej jest w stanie wegetatywnym. Kliniki w Polsce są przepełnione, dlatego szukamy pomocy poza granicami kraju. Koszty leczenia/ rehabilitacji znacznie przekraczają nasze możliwości finansowe. W związku z tym zwracamy się z prośbą do Państwa o pomoc w ratowaniu naszej Marlenki.  Prowadzimy najtrudniejsza walkę o życie-zdrowie naszego Dziecka.Prosimy pomóżcie nam ją wygrać.

POMÓŻ 2 LETNIEMU KUBUSIOWI ODZYSKAĆ MAMĘ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Andruszkiewicz, 6854 pomagacie nam Państwo w codziennej walce o życie naszej Córki.

Prosimy pomóżcie nam ją wygrać.