Witam, nazywam się Mariusz Zemsta i mam 50 lat. Od 2008 roku choruję na stwardnienie rozsiane, przez ostatnie dwa lata choroba zaczęła znacznie postępować. W 2012 roku doszły zaburzenia umysłowe, spowodowane uszkodzeniem i dysfunkcją mózgu.

Wymagam opieki 24 godziny na dobę, opieki tej podjęła się moja żona, która musiała zrezygnować z pracy. Bardzo proszę darczyńców o jakiekolwiek wsparcie, które pomoże mi w codziennym funkcjonowaniu tj. leki, żywność, opłaty. Przez ostatnie dwa lata jestem już osobą leżącą. Wszystkim darczyńcom, którzy pomogą mi w sytuacji, w której się znajduję, dziękuję z całego serca.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ZEMSTA, 12908 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Będę wdzięczny za każdą pomoc - Mariusz.