Choruję na polineuropatie obwodową, aksonalno-demielinizacyjną. Zmagam się ze zmianami zwyrodnieniowo-wytwórczymi i dyskopatycznymi w kręgosłupie.

Przeszedłem również drugą operację stawu kolanowego, z którym mam kłopot od wielu lat, a w ślad za tym zanik mięśnia czworogłowego. Oznacza to dla mnie długotrwałą i kosztowną rehabilitację oraz leczenie. Brak ruchu i ćwiczeń powoduje ubytek siły mięśniowej i pogłębia zanik mięśni. Bardzo potrzebuje sprzętu do ćwiczeń w domu, m.in. roweru poziomego. Niestety – kwota ok. 4000 tys. jest dla mnie nieosiągalna. Mam trzy cudowne córeczki dla których chce być sprawnym tatą.

PROSZĘ, POMÓŻ MI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Tulejko, 12467 pomożesz mi w codziennych zmaganiach.

Za każdą pomoc serdecznie dziękuję.