Mariusz Szcześniak

Witam. Mam na imię Mariusz. Chciałbym Państwu serdecznie podziękować za okazaną mi pomoc, zrozumienie i serce. Minął rok od nieszczęśliwego wypadku, skutkiem którego było złamanie kręgosłupa i uszkodzenie rdzenia kręgowego. Nadal jestem osobą niepełnosprawną i poruszam się na wózku inwalidzkim. Każdego dnia walczę z moimi słabościami. Dzięki stałej rehabilitacji dużo osiągnąłem, a mianowicie odzyskałem częściową siłę w ramionach i w dłoniach, co pozwala mi sprawniej poruszać się na wózku i wykonywać podstawowe czynności. Marzę, aby stać się jak najbardziej samodzielnym i niezależnym. Możliwe jest to dzięki długotrwałej i kosztownej rehabilitacji oraz ciężkiej pracy, jaką wkładam każdego dnia, ucząc się żyć na nowo. Wierzę, że mam szansę uzyskać sprawność niezbędną do codziennego życia. W dążeniu do celu pomagają mi rodzina i przyjaciele. Jeszcze raz bardzo dziękuję za życzliwość i, jeżeli wyrażacie Państwo taką wolę, proszę o pamięć i wsparcie.

POMÓŻ MI W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując darowiznę lub 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Szcześniak, 3588 potwierdzacie Państwo moją wiarę w ludzi.

Drogi Darczyńco, jeżeli przekazywałeś darowiznę przez PayU między 01-17.02.2020, skontaktuj się z nami pod adresem mailowym [email protected], w celu sprawdzenia czy Twoja darowizna trafiła na wybrane subkonto. Ze względu na problemy techniczne, nie przy każdej wpłacie zaciągał się identyfikator Podopiecznego. Zależy nam aby wszelkie wpłaty zaksięgować zgodnie z Twoją wolą. Przepraszamy za utrudnienia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<