Witam. Mam na imię Mariusz. Chciałbym Państwu serdecznie podziękować za okazaną mi pomoc, zrozumienie i serce. Minął rok od nieszczęśliwego wypadku, skutkiem którego było złamanie kręgosłupa i uszkodzenie rdzenia kręgowego. Nadal jestem osobą niepełnosprawną i poruszam się na wózku inwalidzkim. Każdego dnia walczę z moimi słabościami. Dzięki stałej rehabilitacji dużo osiągnąłem, a mianowicie odzyskałem częściową siłę w ramionach i w dłoniach, co pozwala mi sprawniej poruszać się na wózku i wykonywać podstawowe czynności. Marzę, aby stać się jak najbardziej samodzielnym i niezależnym. Możliwe jest to dzięki długotrwałej i kosztownej rehabilitacji oraz ciężkiej pracy, jaką wkładam każdego dnia, ucząc się żyć na nowo. Wierzę, że mam szansę uzyskać sprawność niezbędną do codziennego życia. W dążeniu do celu pomagają mi rodzina i przyjaciele. Jeszcze raz bardzo dziękuję za życzliwość i, jeżeli wyrażacie Państwo taką wolę, proszę o pamięć i wsparcie.

POMÓŻ MI W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując darowiznę lub 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Szcześniak, 3588 potwierdzacie Państwo moją wiarę w ludzi.