Witam, mam na imię Mariusz i mam 30 lat. W ubiegłym roku złamałem nogę i konieczna była operacja zespolenia kości udowej. Podczas znieczulenia przed zabiegiem, doznałem porażenia kończyn dolnych oraz zwieraczy w przebiegu jatrogennego uszkodzenia rdzenia kręgowego.Od operacji poruszam się na wózku inwalidzkim, jestem uzależniony od innych osób. Potrzebuję stałego leczenia oraz systematycznej rehabilitacji. To wszystko wiąże się z dużymi kosztami, które przerastają moje możliwości. Dlatego proszę o pomoc abym mógł funkcjonować tak jak inni. WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

BO DOBRO ZAWSZE POWRACA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Sieński, 8007 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.