Mam na imię Mariusz. Jestem podopiecznym Fundacji "Avalon", która jest organizacją pożytku publicznego. W związku z moją trudną sytuacją zdrowotną, niepełnosprawnością, znacznymi barierami dnia codziennego, w podjęciu pracy zawodowej, uprzejmie proszę o jakąkolwiek pomoc w zakresie zdrowia. Choruję na choroby przewlekłe, które utrudniają mi normalne funkcjonowanie. Są barierą w codziennym życiu i pokonywaniu przeciwności. Bez pomocy i wsparcia moja sytuacja jest bardzo ciężka. Jestem osobą niepełnosprawną, ambitną, uczciwą, mającą określone cele życiowe. Za jakiekolwiek każde wsparcie i pomoc z góry serdecznie dziękuję. Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Romaniuk, 3400 pomagają mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością, wspierają Państwo moje codzienne funkcjonowanie. Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH