Witam Ludzi Dobrych Serc. Nazywam się Mariusz Bisiorowski, mam 55 lat. W marcu 2017 r. trafiłem do Szpitala z powodu ostrego rozwarstwienia aorty wstępującej. W Szpitalu wykonano zabieg z użyciem protezy hybrydowej Thorafleks. W trakcie 12 godzinnej operacji zastosowano krążenie pozaustrojowe za pomocą biopompy, hemofiltrację w umiarkowanej hipotermii. Z uwagi na cechy krwawienia do kanału kręgowego wykonano zabieg odbarczenia kanału kręgowego drogą hemilaminektomii. Mam niedowład czterokończynowy i wymagam pomocy w czynnościach dnia codziennego. Żona sama opiekuje się mną przez 24 godz. Chciałbym jeszcze iść na spacer z 11-to letnim synem Mateuszem. Ominęła mnie I Komunia syna, bo od marca do końca sierpnia przebywałem w szpitalach. Wierzę jednak, że kiedyś stanę na nogi. Dzięki Państwa pomocy chciałbym zebrać środki na rehabilitację i zakup aktywnego wózka inwalidzkiego, który będzie pomocny w przemieszczaniu się po mieszkaniu.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Bisiorowski, 8696 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.