Marian Przymusiński

Mam na imię Marian, lat 60. Mając 17 miesięcy zachorowałem na Heinego - Medina. Po operacjach i licznych pobytach w sanatoriach, w wieku 6 lat zacząłem poruszać się przy pomocy aparatu ortopedycznego oraz kul łokciowych. Obecnie, poruszanie się sprawia już problemy. Nie raz potrzebna jest pomoc drugiej osoby. Po badaniu EMG stwierdzono cechy zespołu post - polio. W roku 2011 i 2012 przeszedłem reinsercję stożka rotatorów prawego barku. Mimo to sprawność prawej ręki jest ograniczona. - w sierpniu 2015 roku doznałem udaru prawej strony co pogorszyło jeszcze bardziej moją sprawność ruchową.  Szanowni darczyńcy przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON  z dopiskiem Przymusiński, 4953 pomagają mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu, w zakupie sprzętu ortopedycznego, wózka elektrycznego, likwidacji barier architektonicznych w mieszkaniu oraz rehabilitacji.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<