Maria Bartoszewicz

W zeszłym roku nasza Mama - Maria Bartoszewicz przeszła operację usunięcia łagodnego guza mózgu, po której nastąpiły duże komplikacje. W ciągu 5-cio miesięcznego pobytu w szpitalu (z tego prawie 4 miesiące w śpiączce) przeszła wiele zabiegów operacyjnych. Jest osobą całkowicie leżącą, nie mogącą samodzielnie egzystować, bez jakiegokolwiek kontaktu. Wymaga specjalistycznej rehabilitacji. Wszystko to wiąże się z bardzo dużymi kosztami. Zwracamy się do ludzi życzliwych, wyrozumiałych, dobrej woli i dobrego serca o wsparcie by pomóc naszej Księżniczce "wrócić do życia".  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Bartoszewicz, 4617 pomagają Państwo naszej Mamie w powrocie do zdrowia. Wierzymy, że pojedyncze akty dobroci wspólnie tworzą wielkie dobro. Za okazałą pomoc, wyrozumiałość i życzliwość jesteśmy i zawsze będziemy ogromnie wdzięczni. Z całego serca dziękujemy za każde wsparcie!Alicja, Paweł, Damian

POMÓŻ MARII W WALCE O ZDROWIE

Alicja, Paweł, Damian

Drogi Darczyńco, jeżeli przekazywałeś darowiznę przez PayU między 01-17.02.2020, skontaktuj się z nami pod adresem mailowym [email protected], w celu sprawdzenia czy Twoja darowizna trafiła na wybrane subkonto. Ze względu na problemy techniczne, nie przy każdej wpłacie zaciągał się identyfikator Podopiecznego. Zależy nam aby wszelkie wpłaty zaksięgować zgodnie z Twoją wolą. Przepraszamy za utrudnienia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<