Nazywam się Marek Bartczak. Mam 40 lat, w 2012 roku zachorowałem na ostrą białaczkę limfoblastyczną. Po 15 miesiącach leczenia miałem przeszczep szpiku od dawcy niespokrewnionego, który miał miejsce w 2013 roku. W 2014 roku wykryto u mnie, podczas badań kontrolnych u okulisty, stożek rogówki w obu oczach, który został skorygowany zabiegami cross liking, które miały na celu zahamowanie rozwoju stożka rogówki. Obecnie jedyną możliwością korekcji wady wzroku są soczewki twarde. Dojazdy na kontrolę, lekarstwa i środki do przechowywania i pielęgnacji soczewek pochłaniają sporo wydatków.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Żyję z renty, dlatego też moi drodzy proszę Was o wsparcie i przekazanie 1% Waszego podatku lub darowizny  Fundacji Avalon z dopiskiem Bartczak, 3641 w ten sposób pomagacie mi.

Z góry dziękuję za okazane wsparcie i serce