Marek Banach

Mam na imię Marek i pochodzę z Gdańska. W 2009 roku, po kilkunastoletniej chorobie amputowano mi obie nogi.

To był naprawdę trudny okres. Dzięki pomocy moich najbliższych odzyskałem chęć do życia. Staram się być aktywnym i na miarę swoich możliwości pomagać innym. Aktywność jednak wymaga kosztownej rehabilitacji. Moje marzenie to protezy nóg, ale takie z prawdziwego zdarzenia, jakie na razie mogę oglądać tylko w telewizji. Wierzę jednak mocno, że dzięki Państwa pomocy to się spełni.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMIAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon pomagacie mi Państwo realizować marzenia i wspieracie mnie w codziennych zmaganiach.

Dziękuję za każdą pomoc i okazanie serca - Marek Banach.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<