Mam na imię Marek i pochodzę z Gdańska. W 2009 roku, po kilkunastoletniej chorobie amputowano mi obie nogi.

To był naprawdę trudny okres. Dzięki pomocy moich najbliższych odzyskałem chęć do życia. Staram się być aktywnym i na miarę swoich możliwości pomagać innym. Aktywność jednak wymaga kosztownej rehabilitacji. Moje marzenie to protezy nóg, ale takie z prawdziwego zdarzenia, jakie na razie mogę oglądać tylko w telewizji. Wierzę jednak mocno, że dzięki Państwa pomocy to się spełni.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMIAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon pomagacie mi Państwo realizować marzenia i wspieracie mnie w codziennych zmaganiach.

Dziękuję za każdą pomoc i okazanie serca - Marek Banach.