Mam na imię Marcin, jestem pozytywnie nastawionym do życia 39-latkiem. Jestem osobą niepełnosprawną, wskutek dziecięcego porażenia mózgowego, poruszam się na wózku inwalidzkim, co jednak przy wsparciu najbliższych nie przeszkodziło mi zdobyciu wyksztalcenia wyższego.

Moimi pasjami są: informatyka, literatura i filmy science fiction oraz fantasty. Zebrane środki z 1% w poprzednich latach były bardzo pomocne i zostały przeznaczone między innymi na turnusy rehabilitacyjne i dodatkowy osprzęt. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy okazywali już wsparcie w poprzednich latach. Każda forma wsparcia bardzo ułatwi radzenie sobie z trudnościami życia codziennego.

POMÓŻ MI W WALCE Z TRUDNOŚCIAMI ŻYCIA CODZIENNEGO!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PUDEŁKO, 8770 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Za okazane wsparcie bardzo dziękuję.