Witam, mam na imię Marcin. Mam 16 lat. W sierpniu 2020r uległem wypadkowi, doznając urazu kręgosłupa szyjnego, który spowodował paraliż ciała.

Jak to każdy nastolatek miałem swoje wielkie marzenia. Zacząłem je realizować w szkole średniej: informatyk-programista. Niestety obecny stan mojego zdrowia (porażenie czterokończynowe) uniemożliwia mi codzienne funkcjonowanie i naukę, nie wspomnę o realizacji marzeń. Jednak się nie poddaję. Zawsze walczę do końca. Dzięki rehabilitacji, dostosowaniu pomieszczeń do potrzeb osoby na wózku i odpowiedniemu sprzętowi komputerowemu, mógłbym powoli wracać do sprawności i szkoły. Niestety, bez odpowiednich środków finansowych, nie jest to możliwe. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc i wsparcie mojej rehabilitacji.

POMÓŻ MI W WALCE O MARZENIA I SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem MRÓZ, 13804 wspieracie mnie w codziennych zmaganiach. "Tyle człowiek wart, ile drugiemu pomoże."