Cześć, mam na imię Marcin. Kiedy się urodziłem, okazało się, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Miałem nie dać rady, ale wyszło inaczej.

Walczę o każdy dzień od momentu przyjścia na świat. Pomaga mi mama. Robi wszystko sama, ale często nie daje rady. Wiem, że chociaż cały czas się uśmiecha, jest jej bardzo ciężko. Dlatego właśnie proszę o Twoje wsparcie. Trudno być całkowicie zależnym od innych. Jestem karmiony specjalną strzykawką, prosto do brzucha, nie chodzę, nie mówię i korzystam z pampersów. Mimo to chcę godnie żyć, a bez Ciebie będzie mi ciężko.

POMÓŻ NAM W WALCE O MOJE ŻYCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KRÓL,11138 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz w zakupie leków, pampersów i materiałów opatrunkowych. Jestem niezwykle wdzięczny za każdą złotówkę pomocy.